Våra tjänster

Supremeauto är ett tryggt val

I Malmö är konkurrensen mellan bilverkstäder stor, det finns många aktörer, men bara några få som lyckas med vad vi på Supreme Autoservice lyckas med, nämligen pressade priser och ett arbete utfört i absolut toppklass. Vi går inga genvägar när vi arbetar med bilar, allt från produkter till arbete ska vara av allra högsta kvalité och detta är vi oerhört stolta över.

Supremeautos tjänster

Vi som arbetar här har stor erfarenhet av bilar av många olika slag och sällan stöter vi på problem som vi inte klarar av. Vi är dessutom specialister när det gäller mycket, som t ex ABS, bilelektronik, AC service, service, bromsar, motordiagnos, trim/optimering, transmission samt fram- och bakvagnsstötdämpare.

Utöver detta så erbjuder vi förvaring av sommar-/vinterdäck, samt byte av dessa när det är dags.

Särskilda erbjudanden

Särskilda erbjudande har vi alltid, ofta handlar det om saker som däckbyte, AC-service eller vad vi kallar basservice där vi kollar olja, filter och gör en allmän kontroll av bilen m.m. Om man är alert kan man dra mycket nytta av våra specialerbjudanden.

Om man får problem med en bil som inte startar så ställer vi gärna upp som bärgningshjälp, vi kan bärga bilar både korta och längre sträckor, tom över Öresundsbron om så skulle behövas.

En annan väldigt uppskattad tjänst hos oss på Supreme Autoservice är den särskilda kontroll du kan få av en bil du funderar på att köpa. Vi går igenom bilen åt dig, testkör den och ger dig en bedömning på huruvida det är ett bra köp eller ej. På så vis kan du tryggt handla begagnade bilar utan några som helst egna bilkunskaper.